♥ ♥ ♥ mY cOLOuRfuL LiFe ♥ ♥ ♥

Don't be sad,you will see that one day.. Everything is going to be just fine, Don't give up and try your best. Allah will always be with you...

~ Get Well Soon ~




Let’s go, get up, stop faking it;

Get your sorry behind off that bed.
Try positive thinking to get back to work.
Your illness is all in your head!
At least that’s what we hope.
Looking forward to your return.
Get Well Soon.

~ QB Wedding ~


All Praises to Allah...

Alhamdulillah...lepas sorang....sorang mendirikan masjid...kalau dah sampai jodoh dan seru tak ke mana kan... Musim cuti sekolah nie, ramai jer yang khawin....Tahniah kepada mereka yang dah bertemu pasangan. Yang belum bertemu jodoh...jangan risau...teruskan berusaha menawan hati si dia...ececece... di samping berdoa. Semoga dipermudahkan segala urusan..Insyaallah...
Sorry guys...kerana aku baru je update blog..[ade orang ke yang baca blog aku nie..hehehe....jadi silent reader pun ok gak tue..alololo..tersipu malu die tue..hehehe]
Selamat pengantin Baru & Lama diucapkan kepada mereka yang telah dan akan mendirikan rumah tangga. Doaku agar kalian semua berbahagia di samping insan tersayang serta kehidupan kalian dirahmati Allah s.w.t.

Gambar² di bawah nie dah berusia lebih kurang 2 minggu macam tue, time aku pergi kenduri kawan aku nie...QB budak ganu.Suami die pun orang ganu gak....senang jer satu negeri...Ape? aku plak dengan orang mana? Biarlah rahsia....tak suke rahsia ekk..ok2...nanti akan diumumkan....tunggu..orang nyer tue dah tersipu malu daa tue.....oopppssss..terlebih sudaaa...ok aku tak nak celetoh panjang lebar nie...its enough for me right now k.

Tarikh : 11-12-2010
Hari : Sabtu
Lokasi : Terengganu
SeMOga Berbahagia Ke akHir HayaT...Insyaallah...amiNN.....
my turn is coming soon...lalala...~
╔♫═╗╔╗
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝
ALLAH S.W.T
...mY FaMiLy.. ^^
mY LOvE... =)
mY FriEnDS.. ~.~
n aLL Of My ThIngS...
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•

p/s:Aku tak sabar nak tunggu turn kawan² yang lain nie...cepat² laa khawin..ngengenge...
kepada ida, thanks coz bagi tumpang menginap kat umah dan makanan yang free @Kijal.
kepada naim, suke gelak dan peneman driver yang bagus time otw balik KT -KL, KL-KT. aku kat belakang.. ZZzzZZ..[time tue aku tak sihat..sorry yer....huhuhu]
kepada hafriz & hajar [xtau link blog mung mende nie] maaf laa..aku amik pic nie dari facebook mung sume... almaklum laaa.... aku xbw kamera[kamera rosok]...dohla gune hp cap ayang jah.pic nie ade gok hok aku edit. maaf deh.aku takut mung maroh jah nie..ampun pakk...peace no war

.....layaaaanzzzzz.....

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

p/s:Terima Kasih Tuhan...Terima Kasih kepada mereka yang terlibat...Semoga hubungan ini mendapat keredhaan, keberkatan serta restu dari semua...Insyaallah..aminn...


All Praises to Allah...

Sedar dan tak berapa nak sedar...sudah 2 minggu yang lepas dan sememangnya sudah melepas...kita telah menyambut Hari Raya Korban atau Hari Raya AidilAdha.hehehe..[aku baru nak update nie...]sekarang minggu yang agak busy dengan kerjaya..lalala~ banyak mende yang perlu aku settle dan beres kan...[ayat yg membawa maksud yang sama jer tue...:)] kadang² sampai tahap ketensionan yang aku alami...huhuhu...tidur di opis... balik lepas subuh itu semua kenangan aku die opis aku...suka duka aku bersama teman opismate.Semoga hari yang mendatang lebih baik.Insyaallah..:)


Aku saja jer nie nak upload gambo kenangan bersama teman² yang datang beraya kat umah bujang aku nie. Biase laa anak perantau...tak dapat balik kampung halaman.. huhuhu..Alhamdulillah nasi minyak aku aritu menjadi...lalala~..ade yang minta resepi tue..tak tahan... ade gak yang nak datang umah aku nie...nak belajar memasak katanya...oowwwhhh.....tidak...aku tak reti + terer dalam bidang memasak nie..main campak² dan baling² jer...huhuhu..ok STOP!!! tak nak berceloteh panjang sangat nie.

nie die gambo nyer....macam trime anugerah dekan jer kihkih...yeayyy
~ aku & aya ~
~ aku & c-dah ~
~ aku & pah ~ ~aku & ema ~
~ aku & pah lagi...~
~maka kami beramai...mase nie tgh tunggu asma, adik aku dan kawannya ~

Lastly..dapat makan nasi minyak dalam kul 3 petang lebih...setia kami berkorban, menunggu untuk makan reramai.....perut masing² dah macam² lagu daaa bunyi.....ikat perut dengan tali lembu sudaaa...hehehe...xde laa sampai macam tue...hikhikhik
Dan petang tue..lepas selesai menjamu selera..kite sume g jalan² kat the mines kan kawan²..kan..kan....hehehe..
~ berjalan berpegang tangan gitu...asma, nor, pah, aya, ema & c-dah duk kat depan yang amik pic tue ~
~ macam² gelagat laa korang nie ~
~ aku (muke kepenatan wat nasi minyak tue...), asma & c-dah ~
pic adik aku mana?huhuhu....die & kawan balik awal sangat...
itu jer persembahan aku pada entry kali nie...itu semua kawan² aku mase study kat SMKAWA. ape tue SMKAWA? (Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Wataniah)
walaupun aku tak dapat balik beraya kat ganu...family aku datang KL raya ke-2..yeay...jalan²...meriah²...
kawan²...korang tetap happening....terima kasih bebanyak sebab datang beraya kat umah nor...suke²
╔♫═╗╔╗
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝
ALLAH S.W.T
...mY FaMiLy.. ^^
mY LOvE... =)
mY FriEnDS.. ~.~
n aLL Of My ThIngS...
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•
~sekian Terima Kasih ~



Related Posts with Thumbnails

My Followers

♥ Tentang Diriku ♥

My photo
Jertih, Terengganu, Malaysia
I am a person who is positive about every aspect of life.There are many things I like to do, to see, and to experience. I like to read, I like to write, I like to draw, I like to think, I like to dream, I like to talk, I like to listen, I like to joke, I like to laugh, I like to be alone, I like to be surrounded by people, I like to love. I like flowers in spring, rain in summer, leaves in autumn, and snow in winter. I like delicious food, comfortable shoes and comfortable clothes ...owh! see... so many things I like! huhuhu....peace no war..:D

Life Time

allah

* STRENGTH *

I ask for strength.. and Allah gave me difficulties to make me strong.. I asked for wisdom.. and Allah gave me problems to solve.. I asked for courage.. and Allah gave me obstacles to overcome. I asked for Love.. and Allah gave me troubled people to help. I asked for favors... and Allah gave me opportunities... " may be i received nothing i wanted.. but i received everything i need."

hambaNYA

Seorang hambaNYA yang begitu kerdil di sisiNYA 1syawal1431 MYframe LOVE frame pretty ourBIGDAY photo _MG_8285.jpg

(◠‿◠)~...“♥ For The Rest Of My Life ♥”...~(✿◠‿◠)