Alhamdulillah...Bersyukur pada Tuhan kerana DIA memberi keizinan aku ni untuk menulis blog.kerana DIA juga telah memberikan aku rezeki...akal fikiran yg waras....tubuh badan yg sihat...arini aku pose sunat..lame bebeno xpose sunat nie.Alhamdulillah pose gnti aku daa settle.Arini menu nk masak sayur Kangkung Goreng Bilis jer untuk berbuke puase.....ok laa tue nk mkn untuk org biase macam aku nie...huhuhu...
1)Bahan-bahan untuk ditumis. Ikan bilis boleh diganti dengan udang kering atau belacan2)Kangkung
3)An optional way to 'siang' kangkung by cutting the stem into half
hehehe ckp org putih plok nie...
4)And ini dia rupe kangkung after di'siang'
5)Tumis bawang, lada dan ikan bilis yang telah ditumbuk
atau di'blend'. Jangan lupa tambah garam.
3)An optional way to 'siang' kangkung by cutting the stem into half
hehehe ckp org putih plok nie...
4)And ini dia rupe kangkung after di'siang'
5)Tumis bawang, lada dan ikan bilis yang telah ditumbuk
atau di'blend'. Jangan lupa tambah garam.
2 comments:
wahhhhh~
sedapnya..
membuka selera..pasni leh try masak resepi chef norway yg berasal dr norway..huhu
sedap x?mesti laa sedapkan...
hehehe...
mmg sedap bangat...
sedap sampai menjilat jari kaki...
hikhikhik...
sila laa try..klo rase konfius..
dtg laa kt nOrway...nk bg perisa lbh nie...huhuhu...
Post a Comment